Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

Qualiware

Qualiware Lifecycle Manager är ett verktyg för modellering, visualisering och optimering av organisationer och deras tillhörande processer. I Qualiware finns ett omfattande stöd för verksamhets- och arkitekturmodellering och verktyget kan dessutom anpassas till kunders specifika behov och önskemål. En av Qualiwares styrkor är möjligheten att engagera hela organisationen i arbetet med modeller via ett flexibelt webbgränssnitt. Detta ger goda förutsättningar för att skapa modeller tillsammans med verksamheten och att hålla dessa uppdaterade. Det finns också mer avancerade lösningar som möjliggör ändringar av modeller via webben (Qualiware Enterprise Integrator eller HTML Converter).

Konsulthjälp med Qualiware

Vi använder Qualiware tillsammans med det egna ramverket Traction. Våra konsulter kan modellera live i workshopformat. Våra erfarna facilitatorer och modellerare med hög verktygskompetens kan snabbt fånga essensen av verksamhetens processer. Samtidigt kan workshopdeltagarna fokusera på det de är bäst på, sin egen verksamhet. Detta ger en snabb start med processmodellering och goda förutsättningar för verksamheten att aktivt ta ansvaret för sina modeller.

Qualiware referenser

Vi har flera pågående projekt där Qualiware används. I ett av dessa används Qualiware för att dokumentera processer och rutiner inför ett kommande systembyte hos en organisation i försäkringsbranschen. Modellerna som skapats har också fått bieffekten att medarbetarna fått en enhetlig bild av hur kunders ärenden rör sig igenom verksamheten. Med Qualiware kan vi ge mindre organisationer tillgång till ett avancerat EA-verktyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *