Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

Utbildning inom Modellering

Hur vet du som modellerare att du har rätt kompetens för din roll? Är du arkitekt, hur vet du att dina modellerare besitter rätt kompetens?

Hur säkerställer ni rätt kompetens?

Hur vet du som modellerare att du har rätt kompetens för din roll? Är du arkitekt, hur vet du att dina modellerare besitter rätt kompetens?

Vårt koncept på utbildning inom modellering, Licence to Model, bygger på samma grund som vi utbildar våra medarbetare i och ser till att du och/eller din personal får de rätta kunskaperna som en modellerare ska ha.

Vi certifierar dina medarbetare inom  verktyg,  notation, EA- teori, metod och regler så att de efter genomförd utbildning så de är redo att axla det arbete som väntar på ditt företag.

Vårt syfte med Enterprise Modelers och konceptet License to Model är enkelt: Enterprise Modeling är stommen i Enterprise Architecture och utan pedagogiska modeller som beskriver verksamheten kan inga analyser utföras.

Våra modelleringskrav

Tillsammans med våra kunder identifierat ett behov av att utveckla en kvalitativ roll, ett certifikat med tydligt gränssnitt, som snabbt kan uppnås och användas i diverse modelleringsprojekt. Grundtanken är att alla som besitter denna roll ska jobba på samma sätt och ha precis tillräcklig kunskap för att skapa:

  • kvalitativa modeller inom ett valt område
  • i ett specifikt verktyg
  • med en specifik metod

Omfattningen för Licence to Model är ca 2 veckor

Kontakta oss

Ange ditt namn och e-post i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort

Förnamn

Efternamn

E-post