Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

Kommunicera modeller

Både stora och små organisationer ser en utmaning i hur de ska kommunicera sitt modellarbete, så att flera inom organisationen förstår.

En utmaning för verksamheten

Både stora och små organisationer ser en utmaning i hur de ska kommunicera sina modeller, så att flera inom företaget förstår och aktivt kan arbeta med exempelvis processförbättring och effektivisering för att nå de mål som finns inom varje affärsmodell.

Man brottas med att endast ett fåtal blir insatta i modellarbetet, eftersom BPM- verktyg upplevs som komplexa och webbpubliceringar av processmodeller är svårlästa och innehåller mycket information, objekt och attribut.

Komplexiteten i sig är nödvändig och BPM- verktyget säkerställer att arkitekturen hålls samman, att återanvändbarhet är ett faktum och att kopplingen mellan objekt är bestående. Dock behöver kommunikationen av materialet bli enklare om man har som mål att nå ut med sina processer till fler inom organisationen.

Vi hjälper våra kunder lyckas med att presentera sina modeller enklare, snyggare, mindre komplext och dessutom lyckas med att löpande uppdatera sitt material utan svåra tidsödande manuella aktiviteter för processägare och andra ansvariga inom organisationen.

Vi hjälper er att presentera era modeller

  • Enkelt och stilrent efter mallar och i miljöer där användarna redan känner sig hemma ( ex intranät)
  • Dynamiskt, processmaterial, dokument, formulär osv existerar i samma miljö oavsett tekniskt lösning i bakgrunden. För slutanvändaren är miljön en och bara en.
  • Processer hämtas och läses ifrån en källa, med automatiserade uppdateringar. Detta säkerställer att kopior mister sitt värde och man får allt kvalitetssäkrat versionshanterat material på ett ställe.

Kontakta oss

Ange ditt namn och e-post i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort

Förnamn

Efternamn

E-post