Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

VEM VI SÖKER

Att jobba som verksamhetsmodellerare på aRway innebär att du ska ha grundläggande sinne för ordning och reda – du måste tycka om struktur.

Som konsult är det viktigt att ta sig tid att förstå hur kundens verksamhet ser ut. Den kunskapen ska sedan omsättas i utvecklingsplaner. Att ha ett inre driv och engagemang är två mycket viktiga egenskaper.

Vi hjälper dig att bli expert

aRway erbjuder individuella utvecklingsplaner för varje konsult. Det första steget är att bli Enterprise Modeler efter en skräddarsydd certifieringsperiod, där du lär dig grunderna i modellering. Under certifieringsperioden har du ständigt stöd av en personlig mentor och en utbildningsansvarig.

Fördjupning

Efter certifieringen finns fantastiska möjligheter att fördjupa dig inom exempelvis modellering, process, information eller arkitektur. Vi tar fram en brant och individuell utvecklingsplan tillsammans med dig.

Är det dig vi söker?

Stämmer detta överens med dig och dina karriärsplaner? Har du en analytisk förmåga och behärskar dessutom det engelska språket väl i både tal och skrift? Då vill vi väldigt gärna att du skickar in en ansökan till oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *