Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

LEDIGA TJÄNSTER

Vår vision är att bli bäst i världen inom vårt område. Nu söker vi dig som vill vara med på den resan.

Vi på aRway är experter på att beskriva stora och komplexa verksamheter med hjälp av enkla men kraftfulla modeller. Vi hjälper våra kunder att se hur verksamheten fungerar idag och vad de kan göra för att utveckla och förbättra sin verksamhet.

Vi utbildar och vägleder våra kunder i hur de tillämpar standards och best practice samt hjälper dem att hitta de områden där innovation verkligen betyder något och där de ska utveckla och förbättra sin differentiering och konkurrensfördel.

Och på tal om differentiering. Det som skiljer oss från många andra konsultbolag är att vi är fast beslutna att ge våra kunder de verktyg och den kompetens de behöver för att de själva ska kunna göra jobbet. Vi vill att kunderna ska älska oss i 20 år (minst) – och vi är alltjämt säkra på att vägen dit inte är att skapa ett beroende av oss eller andra externa konsulter.

Vi vill göra dem oberoende.

Vi vill att kunderna ska vara glada när vi kommer, inte när vi går.

Verksamhetskonsult

Som konsult skiftar dina arbetsuppgifter beroende av uppdrag och kund, så om du söker en dynamisk arbetsplats vore det inte helt tokigt om du läste vidare.

Konsult som yrkesroll kräver en personlighet som är öppen, social och inte minst strukturerad. Dessutom förväntar sig våra kunder att du är analytiskt lagt – du är ju experten!

Vi arbetar primärt med två typer av uppdrag:

  1. Förändringsprojekt med kartläggning av processer, system och information
  2. Förvaltning och utveckling av det existerande strukturkapitalet.

Som nyanställd genomgår du en intensiv utbildning för att du ska känna dig trygg i din kompetens och yrkesroll.

En av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

På aRway gör vi allt för att en trygg kultur ska sitta i väggarna. För oss är det exempelvis en självklarhet att ge lika lön för lika roll – inga löneglidningar mellan kvinnliga och manliga medarbetare.

Det är en självklarhet att visa respekt för sina kollegor oavsett kön, etnicitet eller religion.

Självklarheter.

Men kombinerat med en kultur där det är högt till tak, där sociala sammankomster är mer regel än undantag och där 97% känner att deras arbetsuppgifter skapar värde – gör det oss till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser (Nova100, 2014).

Nu vill vi bli fler!

Utbildningskrav

Civilingenjörsexamen eller motsvarande

Ansökan

Maila din ansökan och CV till malin.jansson@arway.se.