Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

ARBETSPLATSEN

Om vi fick beskriva vår nästa medarbetare, utan att använda oss av självklara krav på att du ska vara ambitiös, kreativ och fungera i team.

Då skulle vi antagligen beskriva dig som en person som, utan att blinka, förstår varför det är bokstaven X som saknas i kombinationen QWASZ.

Tänkt klart?

Vi tror att vi har lyckats med något som de flesta företag och organisationer strävar efter.

Ett arbetsklimat där varje enskild individ kan ta plats och bidra. En kultur fylld med gemenskap och gemensam syn på företagets destination. En riktig arbetsplats.

Kompetens och medarbetare i världsklass

Du kommer att arbeta med några av näringslivets största organisationer inom bank, farmaci, detaljhandel, bygg och telecom. Som nyanställd erbjuds du en gedigen utbildning och tydlig kompetensplan för att känna dig trygg och fortsatt driven i din konsultroll. Under åren har vi fått äran och beskåda flera högpreseterande talanger utvecklas till expertroller på kort tid.

Vår vardag består av att utveckla Sveriges största och främsta organisationer. Ett analytiskt tänkande är därför en egenskap som vi värdesätter högt.

Gemenskap, välmående och jämlikhet

Hos oss arbetar människor som värdesätter hälsa, som ofta träffas utanför jobbet för att avnjuta en god middag, som utmanar varandra i pingis eller biljard en fredagskväll. Gemenskap är viktigt och vi uppmuntrar med glädje våra medarbetare till detta i form av friskvård, gemensamma event och initiativ.

Vad vi försöker beskriva är helt enkelt en arbetsplats som vi tycker är trevlig att vistas på. En arbetsplats där du som individ erbjuds mycket utrymme, omtanke och riktigt bra karriärsmöjligheter. Kanske din nästa arbetsplats?

Vi är ett ungt företag med en medelålder på 31 år och med en hög ambition att attrahera en jämn fördelning av kvinnor och män bland våra medarbetare. Transparens är ett genomgående nyckelord bland ledning och medarbetare och vi har ingen löneglidning eller individuell lönesättning. Lika lön för lika roll.

Vi tror att du är en nyexaminerad från relevant högskoleutbildning och i startgropen för att ge dig ut i arbetslivet. Vi vill lära känna dig så mycket vi bara kan. Tycker du att vi verkar trevliga? Då är vi övertygade om att vi tycker detsamma om dig.