Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

Charlotte Landestig

08 Jul 2016

Sedan aRways begynnelse har hon funnits med – möt vår superkonsult Charlotte Landestig!

Hur startade det för dig?

Jag började plugga till dataekonom på högskolan och var helt säker på att det var redovisningsekonom jag skulle bli. Programmet varvade ekonomi med dataämnen såsom programmering, systemarkitektur, systemering, interaktionsdesign etc. Jag blev introducerad till handlingsgrafer och processkartor och insåg direkt att det var detta jag ville jobba med och brann för! Rita och beskriva saker på ett strukturerat sätt, vad kunde bli bättre? Jag ändrade inriktning och snart skulle jag ut i arbetslivet, frågan var bara vad mitt nyfunna intresse hette där ute? Det blev ingen spikrak väg in i arbetslivet men jag visste vad jag ville jobba med. Till slut snubblade jag in på en annons från dåtidens aRway, det var exakt vad jag ville göra!

Charlotte Landestig

Varför är aRway din nuvarande arbetsplats?

Jag är inne på mitt sjunde år på aRway och haft fördelen att jobba inom flera branscher. Jobbet känns på så sätt väldigt varierande och varje nytt uppdrag leder till nya erfarenheter och lärdomar där jag kan utvecklas som person. Samtidigt vet jag att jag har ett företag som tror på individen i bakgrunden och jag jobbar med kollegor som brinner för samma sak som jag gör.

Vart är du om 5 år?

Jag jobbar fortfarande med områden jag brinner för och hoppas att fler företag har insett kraften i vad EA kan bidra med utvecklandet av företaget!

Vilket är ditt bästa karriärstips?

Jag tror och lever efter att ärlighet och ödmjukhet varar längst, även om man kan bli biten på vägen mår jag bäst av att veta att jag lever som jag lär.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *