Ange din e-postadress för att ta del av det senaste inom EA och modellering

450+ prenumeranter får skräddarsytt innehåll varje vecka. Följ Sveriges största blogg inom EA och modellering

Arkitekturutbildningar

Vi utvecklar vår kunskap kontinuerligt och bygger vidare genom fördjupningar inom kompetensområdena.

Skräddarsydda arkitekturutbildningar

Vi är specialiserade på modellering och Enterprise Architecture och överför kontinuerligt kunskap och kompetens till våra kunder och partners.

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar på begäran. Eftersom alla våra konsulter genomgår en omfattande certifieringsutbildning för att bli Enterprise Modelers och Enterprise Architects, har vi gott om material att återanvända och anpassa vilket innebär högre kvalitet till en lägre kostnad.

Våra arkitakturutbildningar

Vi på aRway arbetar dagligen med alla områden inom Enterprise Architecture (verksamhetsarkitektur) via både kunduppdrag och löpande interna utbildningsuppdrag och kan erbjuda utbildningar inom följande arkitekturområden

  • Processarkitektur
  • Informationsarkitektur
  • Systemarkitektur
  • Tjänstearkitektur
  • Målarkitektur

Vi utvecklar vår kunskap kontinuerligt och bygger vidare genom fördjupningar inom kompetensområdena och har därmed en gedigen kunskap och kompetens att erbjuda och överföra till våra kunder.

Vi arbetar i enlighet med Cordial Business Advisors ramverk Traction som omfattar alla spåren inom Enterprise Architecture och som är lätt att applicera och anpassa en verksamhet. Vi är givetvis flexibla när det kommer till utbildningar och kan lätt anpassa dessa enligt givna verktyg och ramverk som kunden redan arbetar med.

Kontakta oss

Ange ditt namn och e-post i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort

Förnamn

Efternamn

E-post